Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Müsabakaları

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Küçükler Kız ve Erkek Tenis İl Birinciliği Müsabakaları
29 Mart 2022
Kanguru Matematik Sınavı
31 Mart 2022

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporlarının düzenlemiş olduğu Artistik Cimnastik İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz Minik B kız takımımız il 3.sü, Minik B erkek takımımız il 2.si, Minik B kız ferdi kategorisinde il 6.lığı, Minik B erkek ferdi kategorisinde il 4.lüğü, Minik A kız ferdi kategorisinde il 4.lüğü ve 5.liği, Minik A erkek ferdi kategorisinde il 2.liği ve 3.lüğü kazanılmıştır. Öğrencilerimiz Ada Gündem, Ayşe Neva Yazıcı, Hürel Yılmaz, Pelin Ekren, Zeki Yaman Vardaloğlu, Mehmet Kaan Özer, Can Altındağ, Enes Can Atabay, Ali Yücel Turan, Kerem Aydın, Derin Vardaloğlu, Ayşe Yazıcı, Ayşe Naz Bak, Çağla Alcan, Masal Zeynep Abdioğlu, Zeren Yılmaz, Mehmet Eren Özer, Doruk Çekmez ve öğretmenimiz Dudu Tuğçe Çelik’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.