Trabzon Ortahisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Çevre Mühendisi Ezgi Kazan konferans salonumuzda “Sıfır Atık” Seminerini gerçekleştirdi.

Tunalar Topluluğunun Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile İl Geneli İlkokullar arasında düzenlediği Resim Yarışması
15 Mayıs 2024
8.sınıflarımız için PDR birimimiz tarafından düzenlenen “Stresle Baş Etme Yöntemleri” konulu seminer 9 Mayıs Perşembe günü konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir.
15 Mayıs 2024

Trabzon Ortahisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Çevre Mühendisi Ezgi Kazan konferans salonumuzda “Sıfır Atık” kavramının hayata geçirilmesinde farkındalık yarattı. Öğrencilerimiz ilgilerini sordukları sorularla göstererek ,değerli kazanımlar elde ettiler.