ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Toplantısı
15 Kasım 2023
Ulusal ve il düzeyinde yapılan deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimize Ortaokul Lise Müdürümüz Turgut KİBAR tarafından başarı belgeleri verilmiştir.
23 Kasım 2023

Trabzon Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Prof.Dr. Taner ALTUN ” Z Kuşağı Yaş Dönemi Sınıf Yönetimi” ve Doç.Dr. Zuhal DİNÇ ALTUN “Eğitimde Yaratıcı Etkinlikler” adlı eğitim seminerlerini okulumuz konferans salonunda gerçekleştirmiştir.Bilgi ve deneyimlerini okulumuz öğretmenleriyle paylaşan değerli akademisyenlerimizle seminer dönemimiz keyifli bir şekilde tamamlanmıştır.Akademisyenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.