TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Toplantısı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TED Trabzon Koleji Ana Sınıfı öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Burak FETTAHOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler.
25 Nisan 2022
TED Trabzon Özel İlkokul 4.sınıflar olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat ZORLUOĞLU’ nu ziyaret ettik.
25 Nisan 2022

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardına ve bağlı olduğumuz diğer mevzuat şartlarına uygunluğumuzun gözden geçirilmesi amacıyla tüm birimlerimizde iç tetkik gerçekleştirilmiştir. Birimlerde gerçekleştirilen üç haftalık tetkik sonrası, İç Tetkik Ekibimiz bir araya gelerek raporlarını hazırlamış ve Yönetim Kuruluna sunmuşlardır. İyileştirme faaliyetlerine katkı sağlayan ve hizmet kalitemizi ileriye taşıyacak bulgular için İç Tetkik Ekibimize teşekkür ederiz.