TÜBİTAK’DA BÜYÜK BAŞARI

Dünya Pi Günü Etkinlikleri
14 Mart 2023
Almanya Büyükelçiliği tarafından Bilim Sende işbirliği ile başlatılan ” İklim için Bilim Okulda ” projesi öğrencilere “Enerji, Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık” konularında okulumuzda bilim gösterisi gerçekleştirilmiştir.
17 Mart 2023

TÜBİTAK tarafından düzenlenen “2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması”nda okulumuz 10. sınıf öğrencileri Damla GÜNER, Miraç KÖKSAL ve Ahmet Faik DİNÇER tarafından Biyoloji Öğretmenimiz Tuba BEKİRCAN danışmanlığında hazırlanan “Kutuplarda Mutlu Oda” adlı proje Türkiye finallerine kalmıştır.
Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz okulumuzu temsilen 27 Nisan – 1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “Teknofest İstanbul”a katılacaklardır.
Türkiye çapında başvuran 631 proje arasından seçilen Ortahisar’da tek, Trabzon genelinde ise üç çalışma arasında yer alan projemizi hazırlayan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.