Türk Eğitim Derneği Ailesi olarak, 10 bin kişilik dev bir katılımla Cumhuriyet’in 100. yılını ve bir Cumhuriyet kurumu olan TED’in 95. yılını kutlamak üzere Anıtkabir’i ziyaret ettik.

Okul Aile Birliği Toplantısı
12 Ekim 2023
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun !
27 Ekim 2023

Burslu öğrencilerimiz, bağışçılarımız, binlerce mezunumuz, TED Okulları öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, TED Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerimiz, sporcularımız ve çalışanlarımızdan oluşan büyük TED Ailesi olarak, kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktık. TED Trabzon Kolejini, Yönetim Kurulu Başkanımız Niyazi AKDAŞ temsil etti. Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun Anıtkabir Özel Defteri’ne yazdığı yazıda vurguladığı gibi:
“On binlerce bireyden oluşan TED Ailesi olarak huzurunuzdayız ve daima sizin gösterdiğiniz yolda yürümeye devam edeceğiz. Ruhunuz şad olsun… Saygı ve minnetle…”
Yaşasın Cumhuriyetimizin 100. yılı!