Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU NTV’de Yakın Plan programına konuk oldu.

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU NTV’de Yakın Plan programına konuk oluyor.
15 Eylül 2020
Okulumuzda Uzman Psikolog Arzu Güneş önderliğinde PDR Birimi tarafından “Salgında Kaygıdan Uzak Çalışmak” konulu seminer gerçekleştirildi.
18 Eylül 2020

NTV’de Yakın Plan Programı’na katılan Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu Covid-19 sürecinde eğitimi ve 21 Eylül’de okulların açılma süreçlerini değerlendirdi.
Pehlivanoğlu, eğitim seferberliği vurgusu yaparken, okulların vaka sayıları göz önünde bulundurularak gereken yerlerde kademeli olarak açılması gerektiğine dikkat çekti. Önce can, önce çocuk diyen Pehlivanoğlu, bir nesli feda etmeyelim çağrısı yaptı.
#türkeğitimderneği #tedtrabzonkoleji #tedliolmakayricaliktir #gelecektedilebaşlar