Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Tarafından Düzenlenen “Türkiye 1. Oyuncu Beyinler” Turnuvasında Öğrencimiz Umut GÜNEYKAYA Türkiye Finali Turunda
20 Mayıs 2021
Yaratıcı Drama ile Değerler Eğitimi
25 Mayıs 2021

Türk Eğitim Derneği “Sözcükler Meşale Oluyor” söyleşi dizisinin bu ayki programında, ünlü tiyatrocumuz Altan Erkekli ağırlandı. Programa, Edebiyat öğretmenlerimiz Dinçer Düzenli ve Özkan Demir’in rehberliğinde lise ve ortaokul öğrencilerimiz de katıldı.
Altan Erkekli, programda yaşamını, tiyatronun birey, toplum ve insanlık açısından önemini anlattı; tüm sorunların çözümünde sanatın, tiyatronun önemini vurguladı, önemli tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Sorular bölümünde öğrencilerimiz, nitelikli sorular sordular. Pandemi sürecinde bu tür çevrim içi etkinliklerle öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimi canlı tutulması amaçlanmaktadır.