Türk Eğitim Derneği “Teşekkür Belgesi”

2020-2021 Liselere Geçiş Sınavında (LGS’de ) 0,01 – 0,99 yüzdelik dilimine giren öğrencilerimize başarı sertifikaları takdim edildi.
5 Temmuz 2021
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Lisemizde Akademik Başarılarıyla ilk üçe giren Öğrencilerimiz
13 Temmuz 2021

Öğretmenlerimizden Gülsüm Sünger pandemi döneminde öğrenciler için TED Genel Merkez tarafından etkinlik havuzu için istenen 8 tane içerikli online video çekmiştir. Çekilen videolar genel merkeze gönderilmiş ve içerik havuzuna eklenmiştir. Videoların içeriğinde ise meslek ve Trabzon’un tanıtımı, drama çalışmaları, Türkçe etkinliği, oyun ve fen çalışmaları, akıl ve zeka oyunları ve müze etkinlikleri yer almaktadır. Çalışmalarından dolayı öğretmenimize Türk Eğitim Derneği Genel Merkez tarafından gelen “Teşekkür Belgesini” İlkokul Müdürü Sayın Burcu Gülsoy takdim etti. Öğretmenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.