Uzman Psikolog Arzu Güneş ve PDR birimimiz tarafından, Şubat ve Mart aylarında lise öğrencilerimize yönelik seminerler gerçekleştirildi.

2023- 2024 Eğitim – Öğretim yılı Okul Sporları Federasyonu Gençler Okçuluk İl Birinciliği Müsabakaları
5 Mart 2024
Okul Sporları Federasyonu Küçükler Yüzme İl Birinciliği Müsabakaları
21 Mart 2024

“İletişim, Arkadaşlık ve Empati” başlıklı seminerimiz 9-10 ve 11. sınıf öğrencilerimizle birlikte uygulandı. Seminer sırasında öğrencilerle birlikte gerçekleştirilen Arkadaşlık Tarifi etkinliğine dair sonuçlar lise PDR panomuzda sergilendi.

“Başarı ve Mutluluk” konulu seminerimiz ise 12. sınıflarımızla birlikte uygulandı. Öğrencilerimizle soru-cevap ve etkinlik şeklinde gerçekleştirilen seminerimizde, başarı ve mutluluk kavramları arasındaki ilişki ve sınav öncesinde bu kavramlara ulaşabilmek için yapılabilecekler konuşuldu.