Yönetim Kurulu Başkanımız Niyazi AKDAŞ’tan Öğrencilerimize YKS Mesajı

TED Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU tarafından imzalanan başarı sertifikaları, okulumuzda öğrencilerimize takdim edildi.
23 Haziran 2021
TED Denizli Koleji Liseler Arası Münazara Turnuvası ve TED Bodrum Koleji TEDx Konuşma Etkinlikleri
28 Haziran 2021

Sevgili Gençler,

Dört senelik meşakkatli eğitimlerinizi tamamlayarak ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türk Eğitim Derneğinin güzide okullarından biri olan TED Trabzon Kolejinden mezun oldunuz. Sizler eğitimlerinize ulusal ve uluslararası üniversitelerde devam ederken bizler de sizlerin başarılarınızı gururla izliyor olacağız. Bizler sizleri sadece akademik değil sosyal, kültürel ve sportif olarak da hayata hazırladık. Gideceğiniz üniversitelerde akranlarınızdan en büyük farkınız da bu olacaktır.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.” sözünü kendinize hayat boyu rehber edinin. Akıldan ve bilimden ödün vermeyin. Unutmayın ki diplomasını almaya hak kazandığınız okulunuz, kendini “Bir gelecek projesi” olarak niteleyen Türk Eğitim Derneğinin önemli bir parçasıdır ve sizler de geleceğimizi şekillendirmek için yetiştirdiğimiz genç meşalelerimizsiniz. Bu bilinçle, ülkemizin geleceğini aydınlatacağınızdan şüphe duymuyorum.

Sevgili Çocuklar,

Sizlerden doğru ve adil insan olmanızı, insanlığa faydalı olmanızı, çalışmadan emek vermeden hiçbir şeye sahip olmamanızı, ülkenize sahip çıkmanızı bekliyoruz. Sizler TED Trabzon Koleji mezunları olarak buna hazırsınız.

Gireceğiniz Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın hedefinize giden yolda sadece bir adım olduğunu unutmayın. Sizler okulumuz tarafından bu sınava en iyi şekilde hazırlandınız ve sınavda başarılı olacağınızdan şüphem yok. İlerleyen yıllarda çok daha zorlu sınavlardan da başarıyla geçeceksiniz.

Son olarak sizlere lise yıllarınızı unutmadan başarılarla dolu bir hayat diliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum…

M. Niyazi AKDAŞ