Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Niyazi AKDAŞ’tan Öğrencilerimize LGS Mesajı

TED TRABZON KOLEJİNDE KARİYER GÜNLERİ
2 Haziran 2022
TED Antalya Koleji tarafından TED Okulları arasında düzenlenen “Baskı Resim Yarışması”
13 Haziran 2022

Sevgili 8. Sınıf Öğrencilerimiz,

TED Trabzon Kolejinde sizleri sadece akademik değil sosyal, kültürel ve sportif yönlerden de başarılı olmanız için eğittik. Amacımız öncelikle ailelerinize sonra şehrinize ve en üst hedef olarak da ülkenize yararlı bireyler olarak yetişmenizdi. Bütün öğretmen arkadaşlarıma bu zor şartlarda gösterdikleri emek ve gayret için, ailelerinize de sizleri bize emanet ettikleri için şükranlarımı sunuyorum.

Sevgili Gençler,

6 ve 7. sınıf eğitimlerinizin büyük bir kısmını pandemi sebebiyle çevrimiçi ortamda tamamladınız ve bu sizi çok yordu. 8. sınıfın başından itibaren ise yüz yüze eğitime başladık. Unutmayın ki okul olarak yaptığımız eğitim öğretim faaliyetleriyle sene başından bugüne kadar sizleri bu sınava en iyi şekilde hazırladık. TED Trabzon Koleji öğrencileri olarak sizlere güvenim sonsuz, bu sınavda başarılı olacağınıza eminim.

Sevgili Gençler,

Sınav sonuçlarını düşünerek heyecanınızı daha da artırmayın. Bu hayatınızın son sınavı değil. İleriki yaşlarınızda daha pek çok sınava katılacak ve başarılı olmak için ter dökeceksiniz. Şunu unutmayınız ki okul arkadaşlarınız, öğretmenleriniz ve idarecileriniz sizinle birlikte bir dört yıl daha beraber olmak için bekliyor olacaklar. Bu nedenle LGS’yi sadece eksiklerinizi görüp kendinizi değerlendireceğiniz bir sınav olarak değerlendirin.

Kendinize güvenin, beceremem, onu yapamam demeyin, sizin diğer akranlarınızdan eksiğiniz yok  fazlanız var zira siz TED TRABZON KOLEJİ öğrencisisiniz. Diğerleri yapabiliyorsa siz daha iyisini yapabilirsiniz.

Sözlerime son verirken hepinizi çok sevdiğimi ve sizlere güvendiğimi belirtiyor, başarılar diliyor; Ankara’dan kucak dolusu, gönül dolusu sevgilerimi yolluyorum.

Niyazi Akdaş

TED Trabzon Koleji Kurucusu