2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları Federasyonunun düzenlemiş olduğu Yüzme Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakası

TED Trabzon Kolejinde, Bilgi Üniversitesi Anadolu Bölge Müdürü Savaş Çetinkaya tarafından lise öğrencilerimize üniversite bölüm tanıtımı gerçekleştirilmiştir.
31 Ocak 2024
İlkokul PDR Birimi uzmanlarımız tarafından Aralık ayı boyunca tüm sınıflarımız ile Akran Zorbalığı ile Mücadele Psikoeğitim ve Farkındalık Programı uygulaması yapılmıştır.
31 Ocak 2024

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Okul sporları federasyonunun düzenlemiş olduğu yüzme yıldızlar il birinciliği müsabakasında okulumuz ögrencilerinden Elifnaz Hacısalihoğlu 200 mt. karışık, 50 mt. serbest, 50mt. sırtüstü, 50 mt.kelebek yarışlarında il birincisi ,

Hüseyin Efe Ünlüer 200mt. sırtüstü, 400mt. serbest ,200mt. serbest, 200mt. kelebek yarışlarında il birincisi olup ,grup müsabakalarında okulumuzu temsil etme hakkı kazanmışlardır.

Ögrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.