2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları Federasyonunun düzenlemiş olduğu Yüzme Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakası
31 Ocak 2024
Okul PDR birimimiz tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik hedef belirleme ve motivasyon konulu seminer düzenlenmiştir.
31 Ocak 2024

“İlkokul PDR Birimi uzmanlarımız tarafından Aralık ayı boyunca tüm sınıflarımız ile Akran Zorbalığı ile Mücadele Psikoeğitim ve Farkındalık Programı uygulaması yapılmıştır. Öğrencilerimize akran zorbalığının farkına varma, öfkeyi ve kaygıyı kontrol edebilme, zorbalık karşısında güçlü durabilme, çatışmalara doğru çözüm yolları üretebilme ve benzeri birçok konuda çalışılmış, farkındalık oluşturulmuştur. Konu ile ilgili PDR Birimi tarafından hazırlanan veli bülteni K12 hesaplarından velilerimiz ile paylaşılmıştır.”