31 BİN ÖĞRENCİ GREVE GİDİYOR

TED Trabzon Koleji sınıf öğretmenlerimiz ”TED okulları sınıf öğretmenleri Hizmet İçi Eğitim Programı”na katıldılar.
28 Mart 2019
“YÜCEL’İN ÇİÇEKLERİ” ÖZEL GÖSTERİMİYLE OKULUMUZDAYDI
29 Mart 2019

31 BİN ÖĞRENCİ GREVE GİDİYOR

İklim değişikliğine karşı mücadele için Türk Eğitim Derneği’ne bağlı 38 okulun 31 bin öğrencisi 29 Mart Cuma günü okullarında greve gidiyor. 16 yaşındaki İsveçli Greta Thunberg’in başlattığı okul boykotlarını destekleyen öğrenciler, herkesi iklim değişikliği ile ilgili sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyor.

Tüm dünyada Z Kuşağının başını çektiği küresel bir harekete dönüşen “İklim İçin Okul”, “Gelecek İçin Cuma Günleri” adı altında gerçekleştirilen Okul Grevleri, gezegeni yokoluş sürecine sürükleyen politikalara dur demeyi amaçlıyor.

TED Okulları öğrencileri de Cuma günü 2. Ders saatinde kendi elleriyle hazırladıkları dövizlerle iklim değişiklikliğinin geldiği noktaya dikkat çekecek, dünyamız sadece 1,5°C derece daha ısınırsa insanlığın geri dönüşü mümkün olmayan bir yıkımla yüz yüze kalacağını haykıracak, bu gidişe bir dur demek için büyüklerine çağrıda bulunacaklar.

Herkesi 29 Mart Cuma günü öğrencilerimize destek olmaya davet ediyoruz.

Tarih: 29 Mart 2019 Cuma
Yer: TED Trabzon Koleji