TED Trabzon Koleji sınıf öğretmenlerimiz ”TED okulları sınıf öğretmenleri Hizmet İçi Eğitim Programı”na katıldılar.

Almanca ve Rusça öğretmenlerimiz TED okulları 2. Yabancı Diller ‘’ Yaratıcılığın Gücü’’  konferansına katıldı.
28 Mart 2019
31 BİN ÖĞRENCİ GREVE GİDİYOR
28 Mart 2019

TED Trabzon Koleji sınıf öğretmenlerimiz, 23-24 Mart tarihlerinde TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “TED okulları sınıf öğretmenleri Hizmet İçi Eğitim Programı” na katıldılar. Programa okulumuzdan katılım sağlayan sınıf öğretmenlerimiz 2 gün süren konferansta, TED okullarının sınıf öğretmenleri ile bir araya gelerek hem kendi alanlarıyla ilgili paylaşım yaptılar hem de uzman kişilerden eğitimler alarak kendilerini geliştirme imkanı yakaladılar.