Almanca ve Rusça öğretmenlerimiz TED okulları 2. Yabancı Diller ‘’ Yaratıcılığın Gücü’’  konferansına katıldı.

Tiyatrolar Günü
28 Mart 2019
TED Trabzon Koleji sınıf öğretmenlerimiz ”TED okulları sınıf öğretmenleri Hizmet İçi Eğitim Programı”na katıldılar.
28 Mart 2019

TED Trabzon Koleji 2. Yabancı Dil öğretmenlerimiz 23-24 Mart tarihlerinde TED İzmir Koleji ev sahipliğinde düzenlenen TED okulları 2. Yabancı Diller ‘’ Yaratıcılığın Gücü’’  Konferansına katıldılar. Konferansa okulumuzdan katılım sağlayan Almanca ve Rusça öğretmenlerimiz 2 gün süren konferansta tüm TED okullarının 2. Yabancı dil öğretmenleri ile bir araya gelerek hem kendi aralarında paylaşımlarda bulundu hem de alanında uzman kişilerden eğitimler alarak kendilerini geliştirme imkanı buldular.