Doğu Karadeniz Bölgesi’nde “Okulum Temiz” belgesini alan ilk özel okul olduğumuzu gururla kamuoyuna duyururuz.

2020 Liselere Geçiş Sınavında (LGS’de) 0,01-0,99 yüzdelik dilimine giren öğrencilerimiz okulumuz idaresi tarafından sertifika ile ödüllendirilmiştir.
7 Eylül 2020
TED Okulları’na Özel “Parentwiser” Uygulaması
14 Eylül 2020

2015 Eylül ayından beri başarıyla yürüttüğümüz TSE belgeli ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemimizle hizmet performansımızı güvence altına alarak, paydaş memnuniyeti ve sürekli iyileştirme anlayışıyla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Covid-19 salgınının kişisel ve kurumsal alışkanlıklarımızı tamamen değiştirdiği bu günlerde , değişimleri doğru yönetebilmek ve yeni normale uygun bir ortam hazırlayabilmek adına “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu” kapsamında uygulamalarımızı güncelledik. TSE Tetkik Sorumlusu Ezgi ŞAHİN’in gerçekleştirmiş olduğu yerinde denetimden başarıyla geçip “Okulum Temiz” belgesini almaya hak kazanarak Trabzon’da bir ilke daha imza attık.