TED Okulları’na Özel “Parentwiser” Uygulaması

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde “Okulum Temiz” belgesini alan ilk özel okul olduğumuzu gururla kamuoyuna duyururuz.
7 Eylül 2020
Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU NTV’de Yakın Plan programına konuk oluyor.
15 Eylül 2020

Değerli Velilerimiz;

Eğitim Bilimci ve Yazar Dr. Özgür BOLAT ve ekibi tarafından iki yıllık bir süreçte Parentwiser Uygulaması geliştirilmiştir. Parentwiser, kişiye özgü mobil çocuk yetiştirme rehberidir. Ailelerin yaşadığı sorunlara yanıtlar sunan, onların ebeveyn olarak gelişmelerine katkı sağlayan ve bilimsel anketler aracılığıyla kendilerini ve çocuklarını tanımalarına olanak sağlayan mobil bir uygulamadır. Parentwiser, videolar, makaleler ve anketlerden oluşmaktadır.

Parentwiser, 3–18 yaş arasında çocuğu olan velilere hitap etmektedir. Her veli çocuğunun yaşını ve cinsiyetini sisteme girdiğinde çocuğu ile ilgili sorunlara yanıt bulabilecektir.

Parentwiser, güvenilir ve bilimsel bilgiyi hızlı bir şekilde sunan mobil bir uygulamadır. Aileler bu uygulama ile 7 gün 24 saat, her istediklerinde sorularına yanıt bulabilir.

Söz konusu ürünün kullanımına -bir ayrıcalık olarak- ilk önce TED Okullarında başlanılacak ve uygulama uzun süre diğer okulların kullanımına açılmayacaktır.

Uygulamanın geliştiricisi olan Eğitim Bilimci ve Yazar Dr. Özgür BOLAT’ın interaktif mektubuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Üyelik İşlemleri İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ

Ayrıntılı Bilgi İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ