İlkokul Müdürü Burcu GÜLSOY’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

14 Eylül 2018
Ortaokul ve Lise Müdürü M. Turgut KİBAR’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
18 Eylül 2018

Değerli Yönetici ve Öğretmen arkadaşlarım, Sayın Veliler, Sevgili öğrenciler…

TED Trabzon Koleji ailesinin huzurunda olmanın verdiği mutluluk içinde hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Yeni bir eğitim yılının ilk gününde siz meslektaşlarım ve öğrencilerimle birlikte olmanın heyecanı ve gururu içerisindeyim.
Değerli öğretmen arkadaşlarım, 4.0 Endüstri Devrimi ile gelecekte birden fazla alanda yeterliliğe sahip bireyler yetiştirmek eğitim felsefemizin en önemli unsurları arasındadır. Genel Müdürümüz Sayın Sevinç ATABAY’ın da dediği gibi gelecek için bugünü iyi yönetmeliyiz.Unutmayalım ki yeni nesil biz öğretmenlerin eseri olacaktır.
Ülkemizin geleceği siz sevgili öğrencilerimiz, TED Trabzon Koleji çatısı altında bir olmanın ve birlikte başarmanın bilincinde her daim çok çalışmamız gerekmektedir. Lütfen bilgiye ulaşmanın keyfini çıkarın, teknolojiyi takip edin ve bunun yanında hobilerinizi keşfetmek için kendinize zaman ayırın. Biz öğretmenleriniz olarak sizleri çok seviyoruz.Sizler bu ülkenin aydınlık meşalelerisiniz.
Ve paydaşlarımız olan sayın velilerimiz, bize emanet ettiğiniz güzel çocuklarınızı bu çatı altında hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitmeyi amaç edindik. Sizlerin görevi okulumuza sahip çıkmak ve desteklemek olacaktır.
2018-2019 eğitim yılımızın okulumuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İlköğretim haftası kutlu olsun.

TED Trabzon Koleji

İlkokul Müdürü