Okulumuzda Kitap Okuma Bilinci ve Yazar-Okur Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Eğitimci Genç Yazar Rana Demiriz ile söyleşi gerçekleştirildi.

PDR Birimimiz tarafından uygulanan “Mutlu Oda Projesi”nde görev alan lise öğrencilerimiz düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.
17 Ekim 2019
Yazar Buluşması Etkinliğimiz Ulusal Basında
24 Ekim 2019

Eğitimci Genç Yazar Rana Demiriz, Ortaokul Türkçe Zümremizin organizasyonuyla “Kitap Okuma Bilinci ve Yazar-Okur Buluşmaları” etkinlikleri kapsamında okulumuzda 21 Ekim 2019’da bir söyleşi gerçekleştirdi.Öğrenciler genç yazarımıza okuma serüveni ve yazarlıkla ilgili sorularını yönelttiler ve akabinde kitaplarını imzalattılar.Söyleşi Ortaokul ve Lise Müdürümüzün Yazar Rana Demiriz’e çiçek ve plaket takdim etmesi ile sona erdi.Türkçe Zümremiz bu tarz okuma ve yazma bilinci etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti.