PDR Birimimiz tarafından uygulanan “Mutlu Oda Projesi”nde görev alan lise öğrencilerimiz düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

AKUT “Deprem Bilinci ve Afet Eğitimi” konusunda Ortaokul ve Lise öğrencilerimize bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.
16 Ekim 2019
Okulumuzda Kitap Okuma Bilinci ve Yazar-Okur Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Eğitimci Genç Yazar Rana Demiriz ile söyleşi gerçekleştirildi.
21 Ekim 2019

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuz PDR Birimi tarafından uygulanan “Mutlu Oda Projesi”nde görev alan lise öğrencilerimiz düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Öğrencilerimiz proje kapsamında, ilkokul öğrencileri ile Mutlu Oda’da etkinliklere katılarak ve onlara olumlu rol model olarak sertifika almaya hak kazandılar.