AKUT “Deprem Bilinci ve Afet Eğitimi” konusunda Ortaokul ve Lise öğrencilerimize bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.

TED Trabzon Koleji 4.sınıf öğrencileri 9 Ekim Dünya Posta Günü’nde ilk mektuplarını,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU’na yazarak taleplerini ilettiler.
15 Ekim 2019
PDR Birimimiz tarafından uygulanan “Mutlu Oda Projesi”nde görev alan lise öğrencilerimiz düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.
17 Ekim 2019

Ülkemizin deprem kuşağında olduğu gerçeğini unutmuyoruz.Depremden korkmak yerine onunla nasıl yaşamamız gerektiğini büyük küçük öğrenmeliyiz.Bu bağlamda AKUT Trabzon ekibiyle bir işbirliği yaptık.Kurum uzmanlarınca okulumuzda “Deprem Bilinci ve Afet Eğitimi” konusunda Ortaokul ve Lise öğrencilerimize bilgilendirme semineri verildi.TED Trabzon Koleji olarak AKUT’a teşekkür ediyoruz.