TED Trabzon Koleji 4.sınıf öğrencileri 9 Ekim Dünya Posta Günü’nde ilk mektuplarını,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU’na yazarak taleplerini ilettiler.

10. Sınıf öğrencilerimiz Kimya dersinde Kütlenin Korunumu Kanunu ile ilgili deney yaptılar.
15 Ekim 2019
AKUT “Deprem Bilinci ve Afet Eğitimi” konusunda Ortaokul ve Lise öğrencilerimize bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.
16 Ekim 2019

TED Trabzon Koleji 4.sınıf öğrencilerinin “Mektuptan Kalbe”projesi ile başlattıkları projenin ilk adımı,kişiye özel olarak tasarlanan pullarla başladı.9 Ekim Dünya Posta Günü’nde yazdıkları ilk mektuplarında , Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU’na taleplerini ilettiler.TED öğrencileri ,çevreye olan duyarlılık ve ihtiyaçlarının yanı sıra “Çocuk Dostu Şehir” ile ilgili dileklerinden bahsettikleri mektupları bugün PTT aracılığı ile sayın ZORLUĞLU’na iletildi..Heyecanla verecekleri cevabı bekliyoruz.