Koronavirüs Salgını Sürecinde Çocuk ve Gençlerin Yaşadıkları Kaygılar ve Ebeveynlere Öneriler

Uzaktan Eğitimlerimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
27 Mart 2020
TED Trabzon Koleji 3D Yazıcı ile 4 Farklı Model Maske Üretti.
30 Mart 2020
Değerli Velilerimiz,
Tüm dünya olarak Koronavirüs salgını ile mücadele ediyoruz. Bu süreçte hem sizlerin hem de çocuklarınızın yaşamış olduğu kaygı son derece normaldir. Ancak bu süreci psikolojik olarak da sağlıklı atlatabilmek için hem sizlerin hem de çocuklarımızın yaşadığı kaygı ile baş etme becerilerini geliştirmesi gerekmektedir. Bu amaçla sizler için hazırlamış olduğumuz bültende, çocuklarımızın bu süreçten olabildiğince az etkilenmesi adına yapabileceklerinize ilişkin öneriler yer almaktadır. TED Trabzon Koleji PDR Birimi olarak zaman zaman web sayfamızda ve haftada 3 gün sosyal medya hesabımızda önerilerin yer aldığı paylaşımlar gerçekleştireceğiz. Ayrıca bu süreçte bilgi almak veya öğrencilerimizle ilgili yaşadığınız durumlarda yardım almak istediğinizde bizlere okulumuzu arayarak, K12Net ve kurumsal mail adreslerimizden ulaşabilirsiniz.
Yaşanan bu olumsuz sürecin en kısa zamanda atlatılmasını ve öğrencilerimize kavuşabilmeyi umut ediyoruz. Sağlıklı günlerde buluşabilmek dileğiyle..