LGS Hazırlık sürecinde olan 8. sınıf öğrencilerimiz, PDR Birimi önderliği ve Beden Eğitimi Zümresinin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz “MOTIVATED” etkinliğinde yarıştılar.

Öğrencimiz Mert TOPALOĞLU, TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU tarafından 20-22 Ocak 2021 tarihinde Erzincan’da düzenlenen yarışlarda ALTIN MADALYA almaya hak kazanmıştır.
25 Ocak 2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Niyazi AKDAŞ, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sayın Dr. Muammer YILDIZ’ı makamında ziyaret etti.
10 Şubat 2021
09 Şubat 2021 tarihinde LGS Hazırlık sürecinde olan 8. sınıf öğrencilerimiz, PDR Birimi önderliği ve Beden Eğitimi Zümresinin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz “MOTIVATED” etkinliğinde yarıştılar, oyunlar oynadılar. Gerekli tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarının sağlandığı etkinliğimizde öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.🎉🎊