Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Niyazi AKDAŞ, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sayın Dr. Muammer YILDIZ’ı makamında ziyaret etti.

LGS Hazırlık sürecinde olan 8. sınıf öğrencilerimiz, PDR Birimi önderliği ve Beden Eğitimi Zümresinin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz “MOTIVATED” etkinliğinde yarıştılar.
9 Şubat 2021
2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem İlkokul Öğretmen Kurul toplantısı gerçekleştirilmiştir.
11 Şubat 2021

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Niyazi AKDAŞ, MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sayın Dr. Muammer YILDIZ’ı makamında ziyaret ederek okulumuzla ilgili paylaşımlarda bulundu. Pandemi sürecindeki eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği görüşmede okulların bir an önce açılmasının önemi vurgulandı. Genel Müdür YILDIZ, Trabzon’a yapacağı ilk seyahatinde okulumuza ziyarette bulunacağını bildirdi.