NASA tarafından düzenlenen Online NASA Space Apps Challenge 2023

Trabzon il genelinde düzenlenen “Adım Zeka İşim Oyun” adlı projede Sudoku Yarışması
31 Ocak 2024
TED Trabzon Koleji Özel Anadolu Lisesinde, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen “Öğrenci Başkanlığı Seçimi” heyecanı yaşandı.
31 Ocak 2024

7-8 Ekim 2023 tarihlerinde NASA tarafından düzenlenen Online NASA Space Apps Challenge 2023, gezegenimiz ve uzay ile ilgili sorunlara karşı farkındalık yaratma, kritik düşünme, yaratıcılık, iş birliği, iletişim gibi 21. yüzyıl becerilerini ve yabancı dil becerilerini geliştirmeye katkıda bulunma, üretken ve özgüveni gelişmiş bireyler olmalarına yardımcı olma, sanal ekipler oluşturarak NASA’nın açık kaynaklı verilerini kullanarak NASA tarafından belirlenen sorunları çözme amaçlarına sahip olan yarışma; çevrim içi olarak TED Çorum Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

Yarışmaya TED Trabzon Koleji olarak 7 öğrencimiz, 3 takım olarak katılım sağlamıştır.

Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizin emekleri ve başarıları için tebrik ederiz.