TED Trabzon Koleji Özel Anadolu Lisesinde, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen “Öğrenci Başkanlığı Seçimi” heyecanı yaşandı.

NASA tarafından düzenlenen Online NASA Space Apps Challenge 2023
31 Ocak 2024
Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Penaltı Turnuvası”
31 Ocak 2024

Öğrenci başkanlığı seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden okulumuzda bu çalışmaları titizlikle yürütmeye özen gösteriyoruz.

Öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda Öğrenci Başkanlığına Ahmet Faik DİNÇER seçilmiştir.

Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında ve oy sayımında görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi kutluyor, öğrenci başkanı seçilen Ahmet Faik DİNÇER’in verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.