ÖĞRENCİLERİMİZ “LİSEYE MERHABA” DEDİLER

20 Haziran 2019
TED TRABZON KOLEJİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LGS BAŞARI İNDİRİM ORANLARI
26 Haziran 2019

TED Trabzon Koleji 8. sınıf öğrencileri için Okul Aile Birliğimiz tarafından Novotel’de “Liseye Merhaba” töreni ve balosu düzenlendi. Törene TED Trabzon Koleji yöneticileri, öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Törenin açılış konuşmasını TED Trabzon Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Turgut KİBAR yaptı. Kibar, kendilerine emanet edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirerek gerekli bilgi ve beceriye sahip, hayata ve bir üst öğrenime hazır öğrenciler olarak bir üst kademeye göndermenin gururunu ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Konuşmanın ardından 8. sınıf öğrencileri tek tek sahneye çağrılarak başarı belgeleri ve atkıları verildi. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen başarı belgesi teslim töreninde öğrencilere belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Bir üst kademeye geçmeye hazır olan 8’inci sınıf öğrencileri adına bir konuşma yapan okul birincisi Beril Lal Hacıhasanoğlu, “TED’li olmak, bizim için bir okulda eğitim görmenin çok daha fazlası anlamına geliyor. TED Kolejinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Törenin ardından öğrenciler kendileri için hazırlanan baloda doyasıya eğlenerek geceyi noktaladılar.