YÖNETİMİ GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trabzon Üniversitesi UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kürşat ERÜMİT okulumuzda seminer verdi.
20 Haziran 2019
ÖĞRENCİLERİMİZ “LİSEYE MERHABA” DEDİLER
21 Haziran 2019

19.06.2019 Çarşamba günü okulumuzda; Kalite Yönetim Sistemimizin amacına uygunluğunu, yeterliliğini ve etkinliğini güvence altına almak için Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Niyazi AKDAŞ’ın başkanlığında, Okul Yönetimi ve birim sorumluları ile birlikte Yönetimin Gözden Geçirme toplantısı yapılmıştır. Bu toplantıda veli/çalışan/öğrenci memnuniyetleri, kalite hedeflerine erişme derecesi, düzeltici faaliyetler, İzleme Ölçme sonuçları, Tetkik sonuçları, Dış Tedarikçi Performansı, Kaynakların Yeterliliği, Risk ve Fırsatların belirlenmesi için gerçekleştirilen faaliyetlerin etkinliği, İyileştirme için fırsatlar değerlendirilmiştir.