Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

TED Trabzon Koleji Kızılay Haftasını Kutladı.
4 Kasım 2019
Okulumuzda PDR Birimimiz tarafından “Öğrenme Stilleri” ve “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” konulu seminerler düzenlenmiştir.
6 Kasım 2019

TED Trabzon Koleji 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi 02.11.2019 tarihinde yapıldı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Müdür Yardımcımız Arif ASAN’ın açılış konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı olarak Ayşe CAN ve Yazman olarak ise Begüm ÖZÇELİK öğretmenlerimiz oy birliği ile seçildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Özge GÜNDEM sahneye davet edilerek Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu ve Okul Aile Birliği’nin bugüne kadar destek olduğu çalışmalardan bahsetti.Özge Hanım çalışmaları esnasında kendilerinden desteğini esirgemeyen okul yönetimine ,Okul Aile Birliği üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Ardından yeni okul aile birliği üyeleri için oylama yapıldı.

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na iyi dileklerin sunulması ve Okul Yönetiminin çiçek ve plaket sunumu ile toplantı sona erdi.Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.