TED Trabzon Koleji Kızılay Haftasını Kutladı.

Okulumuz PDR Birimi tarafından 5,6 ve 7.Sınıf öğrencilerimize yönelik “Verimli Ders Çalışma Teknikleri” konulu seminer düzenlenmiştir.
1 Kasım 2019
Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.
4 Kasım 2019

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası ,okulumuzda da büyük ilgi ve sevgi ile karşılandı.Davetimize zevkle katılım gösteren Kızılay Bölge Müdürü Dr.Dila Baran ve ekibi okulumuzda çadır kurarak,kan bağışı ,global yardım,yapılan çeşitli kampanyalarla elde edilen her türlü yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasından bahsetti.Özellikle oyuncak toplama kampanyasına öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.Paylaşmanın güzelliği ile ilgili farkındalık oluştu .öğrencilerimizden gelen sorulara cevap verilerek,yeni marş eşliğinde keyifli bir bilgilendirme semineri oldu.