Okul Tanıtım Toplantılarımız sona erdi.

TED Okulları arasında düzenlenen “Toplumda Kadın Konulu” fotoğraf yarışmasında 5-B sınıfından Işıl Duru ÖZTÜRK üçüncülük ödülüne lâyık görülmüştür.
12 Nisan 2021
Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Trabzon Okuyor” Etkinliği
19 Nisan 2021

Okul tanıtım toplantılarımız sona erdi.
4. sınıftan 5. sınıfa geçen öğrenci velilerimiz için “Ortaokul Tanıtım Toplantısı”; 8. sınıftan 9. sınıfa geçen öğrenci velilerimiz için ise “Lise Tanıtım Toplantısı” velilerimizin katılımıyla çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi. Ortaokul ve Lise Müdürümüz Sayın Turgut KİBAR’ın açılış konuşmalarıyla başlanan toplantılarda velilerimize ortaokul ve lisemizde uygulanan sınavlara hazırlık, yabancı dil, psikolojik danışmanlık, ölçme değerlendirme, kültürel ve sportif faaliyet çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi.
Toplantılarımıza yoğun ilgi gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.