Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Trabzon Okuyor” Etkinliği

Okul Tanıtım Toplantılarımız sona erdi.
13 Nisan 2021
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ana sınıfı Öğrencilerimize kitap hediye edildi.
22 Nisan 2021

9.Sınıf öğrencilerimiz Türk Dili ve Edebiyatı dersleri kapsamında her ay bir klasik eser takip ederek tahlil çalışması yapmaktalar. Geçtiğimiz ay okudukları kitap olan George Orwell’in “Hayvan Çiftliği” adlı eseriyle ilgili KTÜ Fen Edebiyat Fakültesi ve Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Trabzon Okuyor” etkinliği çerçevesinde düzenlenen söyleşiye konuk okul olarak katıldık. Öğrencilerimiz sunulan bildirileri ilgiyle takip ederek ontolojik eser inceleme çalışması yaptılar.