Okulumuzda Atatürk ve Dış Politika, Atatürk ve İslam Konulu Söyleşiler Gerçekleştirildi.

TED Trabzon Koleji MUN kulübü öğrencileri 27 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında dört gün süren TEDAMUN konferansına katıldılar.
12 Aralık 2019
TED Eğitim Gönüllülerimizin Okulumuzu Ziyaretleri
26 Aralık 2019

Eğitimdeki başarılarıyla lider olan TED Trabzon Koleji, Trabzon’da yapılan birçok faaliyete de öncülük etmeye devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Niyazi AKDAŞ’ın önderliğinde TED Trabzon Koleji olarak Prof.Dr.Yelda ONGUN ile ”Atatürk ve Dış Politika”, Sayın Ayşe SUCU ile de ”Atatürk ve İslam” konulu söyleşilerimizi  gerçekleştirdik.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin ardından soru cevap etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda Sayın Ayşe SUCU’ya teşekkür plaketini Ortaokul ve Lise Müdürümüz Sayın M.Turgut KİBAR ; Sayın Prof.Dr. Yelda ONGUN’a ise İlkokul Müdürümüz Sayın Burcu GÜLSOY takdim etti.