Okulumuzda BİLİM ŞENLİĞİ düzenlendi.

2018-2019 Yeni eğitim öğretim yılı başladı
25 Aralık 2017
TED Trabzon Koleji Yılsonu Gösterisi
2 Haziran 2018

Okulumuz spor salonunda düzenlenen bilim şenliğinde öğrencilerimiz hem meraklarını hem de yaratıcılıklarını sergiledi. Bu yıl ilki düzenlenen bilim şenliğinde öğrencilerimizde doğal olarak bulunan bilimsel merak duygusunun üst seviyelere çıkarılması, eğitim programı içinde teorik olarak öğretilen bazı konuların pratiğe dökülmesi, çeşitli konularda bilgi seviyelerinin artırılması, takım çalışması, sunum deneyimleri, el becerilerinin geliştirilmesi ve araştırma becerilerinin ilerletilmesi amaçlandı. Bu amaçlarla hazırlanan bilim şenliğimiz 24.05.2018 Perşembe günü okulumuz öğrencilerinin yanı sıra Trabzon genelindeki farklı okullardan gelen idareci, öğretmen ve öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirildi.