Ortaokul Kadememizde Kulüp Çalışmaları Kapsamında Genç Editörler ve Yaratıcı Yazma Kulübü Öğrencilerimiz Danışman Öğretmenleri eşliğinde “Okuma Çemberi” Etkinliği düzenlediler.

TED Trabzon Koleji İlkokul Müdürü F. Burcu Gülsoy, Uzman Psikolog Arzu Güneş, İdari müdür Seza Melek ve Ayşegül Mangan tarafından TED misyonundan hareketle hami okulumuza ziyaret düzenlenmiştir.
6 Ekim 2021
İş Eğitimi Kulübü Etkinlikleri
8 Ekim 2021

Ortaokul kadememizde Kulüp çalışmaları kapsamında Genç Editörler ve Yaratıcı Yazma Kulübü öğrencilerimiz danışman öğretmenleri eşliğinde “Okuma Çemberi” etkinliği düzenlediler.Türkçe Öğretmenimiz Özkan Demir: ” Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını TED Koleji olarak çok önemsemekteyiz.Öğrencilerimizin okuma sürecinde kitabın içine girmeleri, kitapla ilgili tartışmalara katılmaları, beyin fırtınası yapmaları kitaba olan bakışlarını değiştirmektedir. Bu bağlamda geleneksel kitap okuma etkinliklerinden ziyade çocukları süreç içerisinde aktif kılan okuma etkinliklerinin uygulanması okuma alışkanlığı kazanmada en önemli noktalardandır.Öğrencilerimiz bu ay okudukları “Simyacı” adlı kitabı tahlil ederek Sözcük Avcısı, Haritacı, Bağ Kurucu, Sorgulayıcı, Bölüm uzmanı, Ressam, Özetleyici, Araştırmacı ve Karakter ustası gibi rollere bürünerek kitap üzerine yaratıcı düşünme gerçekleştirdiler.” dedi.