TED TRABZON KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
6 Ekim 2021
Ortaokul Kadememizde Kulüp Çalışmaları Kapsamında Genç Editörler ve Yaratıcı Yazma Kulübü Öğrencilerimiz Danışman Öğretmenleri eşliğinde “Okuma Çemberi” Etkinliği düzenlediler.
7 Ekim 2021

28.09.2021 tarihinde TED Trabzon Koleji İlkokul Müdürü F. Burcu Gülsoy, Uzman Psikolog Arzu Güneş, İdari müdür Seza Melek ve Ayşegül Mangan tarafından TED misyonundan hareketle hami okulumuza ziyaret düzenlenmiştir. Bu ziyaret esnasında Uzman Psikolog Arzu Güneş tarafından yazılan ve Hilal Baran’ nın resimlediği “Kendini Kral Sanan Ufaklık” boyamalı hikaye kitabı çocuklara tanıtılarak dağıtılmıştır.

Bu dönemde yaşam normallerinin ve günlük rutinlerinin bir kısmından mahrum kalan çocukların zihinsel olarak rahatlamaları da zorlaşmıştır. Bu etkinlik kitabının çocuklar tarafından renklendirilmesi, onların stresten uzaklaşmalarına yardımcı olacaktır. Zihinsel odaklanmayı kolaylaştıran ve zihni daha sakin, huzurlu ve dinlenmiş bir seviyeye ulaştıran boyama etkinliği, özellikle çocuklar için önerilmektedir.