” Pandeminin İnsanlığa Öğrettikleri ” konulu proje sergimizi Trabzon kent merkezinde bulunan sanat sokağında sergiledik.

Yönetim Kurulu Başkanımız Niyazi AKDAŞ’dan Öğrencilerimize LGS Mesajı
4 Haziran 2021
OKULUMUZUN İLK MEZUNLARI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE UĞURLANDI.
20 Haziran 2021

TED Trabzon Koleji Özel İlkokulu olarak düzenlediğimiz ulusal bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘Pandeminin İnsanlığa Öğrettikleri’ konulu proje sergimizi kent merkezinde bulunan sanat sokağında sergiledik. Halkımız, velilerimiz, öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılım sağladığı sergimiz büyük beğeni topladı. Serginin açılışını TED Trabzon Koleji İlkokul müdürü Sayın; F.Burcu GÜLSOY, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdür yardımcısı Sayın; Feyhan KURNAZ, projede yer alan öğrencilerimiz Özüm AYÇİÇEK, Elnur SAĞLAM, Gülen Bevran TURAN ve Duru KELEŞ yaptı. Projemizde yer alarak destek veren TED okullarımıza, öğrenci ve öğretmenlerimize toplumda oluşturdukları bilinç ve sürece sağladıkları katkı için teşekkür ederiz.