PDR Birimimiz tarafından 4. Sınıf öğrencilerimize yönelik, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu seminer verildi.

6. Sınıf öğrencimiz İsmail Efe Hiçyılmaz, 49.830 kişinin katıldığı Türkiye geneli deneme sınavında Türkiye 1.’si olmuştur!
31 Ocak 2024
2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Okul sporları federasyonunun Samsun ilinde düzenlemiş olduğu Gençler Yüzme Grup Müsabakaları
31 Ocak 2024

Öğrencilerin teknolojiyi bağımlı olmadan ve doğru bir biçimde kullanma becerileri geliştirebilmeleri amacıyla bilgilendirme yapılarak teknolojinin yanlış kullanımının oluşturabileceği olumsuz etkiler üzerinde duruldu ve bu doğrultuda alınması gereken önlemlerden söz edildi.