6. Sınıf öğrencimiz İsmail Efe Hiçyılmaz, 49.830 kişinin katıldığı Türkiye geneli deneme sınavında Türkiye 1.’si olmuştur!

Uzman Psikolog Arzu Güneş ve okul PDR birimimiz tarafından ortaokul kademesi öğrencilerimiz için hazırlanan İletişim, Empati ve Arkadaşlık Konulu Seminerimiz
31 Ocak 2024
PDR Birimimiz tarafından 4. Sınıf öğrencilerimize yönelik, “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu seminer verildi.
31 Ocak 2024

Öğrencimiz İsmail Efe Hiçyılmaz’ı tebrik ediyor, ailesini ve öğretmenlerini kutluyoruz. Türkiye birinciliği, elde edilen bilgi ve birikimin bir yansımasıdır. Başarılarınızın devamını dileriz.