Uzman Psikolog Arzu Güneş ve okul PDR birimimiz tarafından ortaokul kademesi öğrencilerimiz için hazırlanan İletişim, Empati ve Arkadaşlık Konulu Seminerimiz

2023-2024 Eğitim -Öğretim yılı Okul Sporları Federasyonunu Yıldız Erkekler Masa Tenisi Müsabakaları
31 Ocak 2024
6. Sınıf öğrencimiz İsmail Efe Hiçyılmaz, 49.830 kişinin katıldığı Türkiye geneli deneme sınavında Türkiye 1.’si olmuştur!
31 Ocak 2024

Uzman Psikolog Arzu Güneş ve okul PDR birimimiz tarafından ortaokul kademesi öğrencilerimiz için hazırlanan “Iletişim, Empati ve Arkadaşlık konulu seminerimiz 12 Ocak Cuma 2024 günü gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizle soru-cevap şeklinde ilerleyen seminerimizde arkadaşlığın, empati kurmanın ve iletişim ağının hayatımızın her alanında var olan bir süreç oluşu ve bunlarla beraber zorbalığın ne olduğuna değinilmiştir.