TED Fırın Kulübü Sosyal Sorumluk Projesi Etkinlikleri

23 Ekim Dünya Mol Günü Etkinlikleri
25 Ekim 2021
TED Trabzon Koleji ailesi bu yıl 98. yıldönümünü kutlayacağımız Cumhuriyet bayramı için şenlik tadında bir program hazırladı.
27 Ekim 2021

TED Trabzon Koleji İlkokulu öğrencilerinin yürüttüğü TED Fırın Kulübü bir sosyal sorumluk projesidir. Projenin amacı öğrencilerimizin kendi ürettikleri patiseri ürünlerini satarak elde ettikleri geliri burslu öğrencilerin yararına Türk Eğitim Derneğine bağışlamak ve bu yolla daha fazla meşalenin yanmasına katkı sağlamaktır.

2021-2022 Eğitim öğretim yılında projeyi yürüteceğimiz yeni ekibimiz görevi devralarak kasayı okul müdürümüz sayın Burcu GÜLSOY’un şahitliğinde saydı ve tutanak ile muhasebe birimimize fona aktarmak üzere teslim etti. Yıl sonuna kadar devam edecek satışlarımızdan aldığınız her ürünle başarılı bir öğrenciye burs alması için katkı sağlamış olacaksınız.