TED Fırın Kulübü Sosyal Sorumluk Projesi Etkinlikleri
25 Ekim 2021
TED Trabzon Koleji ailesinde 98. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet Bayramı coşkusu ikinci gününde de devam etti.
27 Ekim 2021

TED Trabzon Koleji ailesi bu yıl 98. yıldönümünü kutlayacağımız Cumhuriyet bayramı için şenlik tadında bir program hazırladı. Hafta başından başlayarak 29 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek etkinliklerin ilk günü oldukça renkli başladı. Öğrencilerimiz ders aralarında okulumuz fuaye alanındaki etkinliklere katılarak Cumhuriyet ruhunu ve coşkusunu doyasıya yaşadı. Günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar, Cumhuriyet dönemi Atatürk reform ve inkılaplarını içeren bir fotoğraf sergisi, sinevizyonlardan gün boyunca yayınlanan belgesellerin yanında okul bandomuzun geçişi ile öğrencilerimiz ilk gününde bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Kutlamalar profesyonel dans gösterileri ve öğrenci performansları ile hafta sonuna kadar devam edecek. Yaşasın Cumhuriyet yaşasın, Cumhuriyet çocukları.