TED Fırın’dan Öğretmenler Günü Jesti

2018 Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı
28 Kasım 2018
TED Trabzon Koleji olarak Kalitemizle Eğitim Kurumları arasında fark yaratmaya devam ediyoruz.
29 Kasım 2018

TED Trabzon Koleji içinde kendimize ait bir marka yaratma fikrinden yola çıktık ve TED Fırın’ı kurduk.

Projeye katılan öğrencilerimizin hazırlayıp pişirdikleri ürünlerin satışından elde edilecek gelir ile bir öğrenciye burs imkânı sağlamayı hedefliyoruz. Projemizin ikinci ayağında ise farklı ülkelerin katılımı ile uluslararası bir yemek festivali düzenlemek var. Böylece hem dünya mutfaklarını tanıyacak hem de farklı kültürlerle iletişim kurma fırsatı yakalayacağız. TED Fırın olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerimize özel kremalı kap kekler hazırlayarak üzerlerini okulumuzun logolu kürdanları ile süsleyerek ikram ettik. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor yolu TED Trabzon Kolejine düşen herkesi ürünlerimizi tatmaya davet ediyoruz.