TED Trabzon Koleji olarak Kalitemizle Eğitim Kurumları arasında fark yaratmaya devam ediyoruz.

TED Fırın’dan Öğretmenler Günü Jesti
28 Kasım 2018
Öğretmenler Gününe Özel Masa Tenisi Turnuvamız Sona Erdi.
30 Kasım 2018

2015 Eylül ayından beri başarıyla sürdürdüğümüz ISO 9001 standardında gerçekleşen revizyon sonucu yeni yayınlanan 2015 versiyonu için başlatmış olduğumuz geçiş çalışmalarında risk odaklı düşünce mantığı ile yola çıkarak tüm süreçlerimizi iyileştirdik ve  27-28 Kasım 2018 tarihlerinde TSE tarafından tetkike tabi tutulduk.

Yönetim Kurulu Başkanımızı temsilen Sn.Ayşe Gül MANGAN ve Sn.Arzu GÜNEŞ, İdari Müdür ve Kalite Yönetim Temsilcimiz Seza MELEK, İlkokul Müdürümüz F.Burcu GÜLSOY, Ortaokul/Lise Müdürümüz M.Turgut KİBAR, Gıda Mühendisimiz ve Yönetim Sistemleri Sorumlumuz Sümeyye ÇAĞLAR, TSE Baş Tetkik Görevlileri Abdullah EKİNCİ, Eşref ÇAKIROĞLU ve Yaşar EFENDİOĞLU’nun katıldıkları açılış toplantısı ile başlayan tetkik programı, hizmet birimlerinde gün boyu süren incelemeler sonunda tamamlandı.

Hizmet faaliyetlerimizin TS EN ISO 9001:2015 standartlarına, dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu tetkik edildi. 2015 yılından bu yana sahibi olduğumuz TSE Kalite Belgesinin 9001:2015 versiyonuna geçiş “Belge Yenileme Tetkiki” başarıyla tamamlandı ve Tetkik heyeti tarafından belge yenilenmesi yönünde görüş bildirildi.