TED TRABZON KOLEJİNDEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA MERHABA

Ortaokul ve Lise Müdürü M. Turgut KİBAR’dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
18 Eylül 2018
Yönetim Kurulu Başkanımız M.Niyazi AKDAŞ’ın TED Trabzon Koleji Ailesine İlk Gün Mesajı
18 Eylül 2018

TED Trabzon Koleji, anaokulundan liseye her yaş grubunun beklentilerine cevap veren özgün eğitim modelleri, modern okulu, vizyonu ve heyecanıyla yeni eğitim yılında da yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. 90 yıllık eğitim birikimiyle Türkiye’nin geleceğine yön veren Türk Eğitim Derneğinin genç ve güçlü temsilcisi TED Trabzon Koleji  2018-2019 eğitim – öğretim yılına  “merhaba” dedi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize her yıl olduğu gibi yeni eğitim – öğretim döneminde de başarı ve mutluluk diliyoruz. İlköğretim haftasının da kutlandığı açılış programında konuşan Ortaokul ve Lise Müdürü M. Turgut KİBAR ve İlkokul Müdürü F. Burcu GÜLSOY öğrencilere mutlu ve başarılı bir eğitim yılı diledi. Öğrenci şiirlerinin de yer aldığı programda rengarenk balonlar gökyüzüne bırakılarak yeni eğitim –öğretim  dönemine merhaba dendi.