TETUF 19’DA SON GÜNDEN ARDA KALANLAR

TETUF 19’un Basındaki Yansımaları
10 Aralık 2019
TED Trabzon Koleji MUN kulübü öğrencileri 27 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında dört gün süren TEDAMUN konferansına katıldılar.
12 Aralık 2019

TED Trabzon Koleji Ulusal Forumu 2019’da son gün heyecanı yaşandı.
Komitelerin hazırladığı taslakların oylamaya sunulduğu günde Ortahisar Milli Eğitim Müdürlüğünden de önemli misafirlerimiz vardı. Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Sayın Şükür KÖSE, Şube Müdürleri Recep AYDINÇAKIR ve Süleyman ADIGÜZEL genel kurul çalışmalarına katılarak etkinliğe verdikleri önemi gösterdiler.
Gün boyu süren sunum ve oylamaların ardından forumumuz sertifikaların takdimi ile son buldu.
Dört gün boyunca ülkemizin dört bir yanında gelerek ülke sorunlarını tartışan, çözüm önerileri getiren 245 öğrencimiz ve rehber öğretmenlerine teşekkür ederek TETUF 20’de görüşmek üzere diyoruz…