Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Minik Erkekler Serbest Bayrak Yarışı

TED Trabzon Koleji Ana sınıfı Öğrencileri Yıl Sonu Gösterisi
13 Haziran 2023
2022-2023 eğitim öğretim yılı yapılan törenle birlikte sona erdi.
16 Haziran 2023

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporlarının düzenlemiş olduğu Minik Erkekler Minik Erkek A takımımız Serbest Bayrak yarışında Eren Uras TUNA, Cihan BAYRAKTAR, Alptuğ Numan GÜL ve Erkin TÜTÜNCÜ’den oluşan takımımız il 3.si olmuştur. Öğrencilerimiz Minikler A kategorisinde Eren Uras USTA 50 mt. Kelebekte 1. , 50 mt. Sırt Üstü 3. , Minikler B Kategorisinde Kuzey USTA 50mt. Kurbağalama yarışında 1., 50mt. Sırt Üstü yarışında 3. Olmuştur. Öğrencilerimiz Eren Uras USTA, Cihan BAYRAKTAR, Alptuğ Numan GÜL, Erkin TÜTÜNCÜ, Kuzey USTA, Ömer ERBÖLÜKBAŞ ve Hira Azra BABAKCI’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.